ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Το Marketing είναι η δραστηριότητα, το σύνολο θεσμών και διαδικασιών για τη δημιουργία, την επικοινωνία, την παράδοση και την ανταλλαγή προσφορών που έχουν αξία για τους πελάτες, τους καταναλωτές, τους συνεργάτες και την κοινωνία γενικότερα.

Με απλά λόγια το marketing είναι η τέχνη και η επιστήμη της ανεύρεσης, της προσέλκυσης, της ικανοποίησης και της διατήρησης των κατάλληλων πελατών με αποτελεσματικό τρόπο.

Ιδεολογικά το marketing δημιουργεί αξία για την ίδια την επιχείρηση δημιουργώντας αξία για τους πελάτες της. Η δημιουργία της αξία για τους καταναλωτές αποτελεί την ουσία του προσανατολισμού marketing.

Οι επιχειρήσεις προκειμένου να πετύχουν στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι απαραίτητο να διαθέτουν προσανατολισμό Marketing.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο Στρατηγικός σχεδιασμός Marketing αποτελεί μια συνεχή και συστηματική διαδικασία, εστιάζει στην αναζήτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, ασχολείται με το μέλλον, ασχολείται με την λήψη αποφάσεων και την κατανομή πόρων.

H Στρατηγική Marketing περιγράφει το πώς η επιχείρηση σχεδιάζει να δώσει αξία σε μια επιλεγμένη αγορά, με τρόπο αποτελεσματικότερο από αυτόν των ανταγωνιστών και το πώς προσδιορίζει τις απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Σκοπός της στρατηγικής Marketing είναι να κερδίσει καταναλωτές με τη δημιουργία και διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
image
https://www.phoenixda.com/wp-content/themes/blake/
https://www.phoenixda.com//
#edb32a
style1
paged
Φόρτωση άρθρων...
/var/www/vhosts/phoenixda.com/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.phoenixda.com/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off