Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης

SEO (Search Εngine Οptimization) είναι η διαδικασία που ακολουθούμε για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδα της επιχείρησης ώστε να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στις μηχανές αναζήτησης (όπως Google, Yahoo και Bing), αποκτώντας έτσι μεγάλη επισκεψιμότητα και σίγουρα περισσότερους πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, το Search Engine Optimization αναφέρεται στη δημιουργία καλού περιεχομένου σε ένα website υπό μορφή σελίδων και άρθρων, το οποίο οι χρήστες ενδιαφέρονται να διαβάσουν, ικανοποιεί τις λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση του και που μπορεί να βρεθεί εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης.

Search Engine Optimization

Το SEO έχει εξελιχθεί σε μία ολόκληρη επιστήμη η οποία εξελίσσετε συνεχώς σύμφωνα με τις πιο τελευταίες εξελίξεις των αλγορίθμων, που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης (Search engines), για ανίχνευση (crawling) και αξιολόγηση μίας ιστοσελίδας. Ο πιο δύσκολος «κριτής» είναι αδιαμφισβήτητα η Google, η οποία κατέχει το πιο πολύπλοκο αλγόριθμο και ελέγχει τις ιστοσελίδες με τις πιο αυστηρές παραμέτρους.

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Google: Αλγόριθμος

Οι μηχανές αναζήτησης πλησιάζουν τους ανθρώπους και οι επαγγελματίες του χώρου (SEOs) κυνηγούν τις μηχανές αναζήτησης.

SEO Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης Λάρισα

Υπάρχουν επαγγελματίες (SEOs) που αφιερώνουν άπειρο χρόνο γράφοντας τις ιδέες τους, προσπαθώντας να προβλέψουν τις κινήσεις αυτών που κάνουν τις αλγοριθμικές αλλαγές και να ανακαλύψουν παράγοντες κατάταξης που πρόκειται να ενταχθούν. Υπάρχουν, όμως, και ομάδες ανθρώπων που προσπαθούν να πλησιάσουν τον τρόπο σκέψης, ανάγνωσης, κατανόησης και επιλογής όσων πραγματοποιούν αναζητήσεις. Είναι προφανές ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Φαίνεται πως όσοι παλεύουν να κατανοήσουν τις κινήσεις των ανθρώπων τα καταφέρνουν καλύτερα από όσους προσπαθούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης μιας μηχανής που δε σκέφτεται.

SEO Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης Λάρισα

Στόχος μας

Με σωστές, «καθαρές» και επαγγελματικές τακτικές μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα εξαιρετικό SEO, χωρίς τακτικές «παγίδα» που στοχεύουν στο γρήγορο και απαγορευμένο SEO το οποίο αργά ή γρήγορα «τιμωρούν» οι μηχανές αναζήτησης.