Σχεδιασμός
Συσκευασίας - Ετικέτας

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας - ετικέτας ενός προϊόντος είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς επηρεάζει αρκετά την καθιέρωση του στην αγορά που απευθύνεται.

Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε για εσάς καλαίσθητες συσκευασίες αφήνοντας τον καταναλωτή να έχει ξεκάθαρη οπτική εικόνα και επαφή με το προϊόν και κτίζοντας έτσι μία αγοραστική δύναμη.

Σχεδιασμός

Συσκευασίας

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας ενός προϊόντος είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς επηρεάζει αρκετά την καθιέρωση του στην αγορά που απευθύνεται.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία ενός προϊόντος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή του σε σχέση με κάποιο άλλο ανταγωνιστικό ακόμη και αν είναι χαμηλότερης ποιότητας. Η συσκευασία αποτελεί το πιο αποτελεσματικό εργαλείο πωλήσεων και μάρκετινγκ καθώς αυτή θα κερδίσει πρώτη τις εντυπώσεις του καταναλωτή.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το περίπου 70% των αγοραστικών αποφάσεων από τους καταναλωτές, λαμβάνονται «μπροστά στο ράφι».

Σχεδιασμός

Ετικέτας

Σχεδιάζουμε ετικέτες κρασιού, μελιού, λαδιού όπως και άλλων προϊόντων, τα οποία χαρακτηρίζονται από καλαισθησίας και αρμονία, βασιζόμενοι πάντα σε ένα έξυπνο concept.

Ο μελετημένος θεματικός σχεδιασμός δίνει πνοή στην ετικέτα ζωντανεύοντας την ιστορία ή τον μύθο που κρύβεται πίσω από αυτήν!

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί η συσκευασία και η εικόνα που αποπνέει, στην επιλογή από κάποιο άλλο προϊόν του ανταγωνισμού, ακόμα και υποδεέστερης ποιότητας.

Graphic Design

Design is our Passion

Η Phoenix D.A. αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας βασιζόμενη στη φιλοσοφία και τους στόχους της κάθε επιχείρησης παρέχοντας λύσεις και ιδέες για την πλήρη έντυπη και ηλεκτρονική της ταυτότητα έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη της αναγνωρισημότητας της και την επιτυχία της. Κυρίαρχο στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας είναι το λογότυπο. Μια ολοκληρωμένη όμως εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία όπως επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, μπλοκ σημειώσεων, folder, επιγραφές κτλ.

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Unique Design

  Μοναδικές και καλαίσθητες συσκευασίες, κτίζοντας αγοραστική δύναμη.

  Unlimited Ideas

  Αμέτρητες & καινοτόμες ιδέες, νέες τεχνικές, εμπειρία, πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουμε!

  We set goals

  Μαζί θέτουμε στόχους και η ομάδα μας το πετυχαίνει. Για εμάς στόχος είναι οι σταθερές συνεργασίες και η εμπιστοσύνη των πελατών μας.