ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας ενός προϊόντος είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς επηρεάζει αρκετά την καθιέρωση του στην αγορά που απευθύνεται. Μελέτες έχουν δείξει ότι η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία ενός προϊόντος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή   του σε σχέση με κάποιο άλλο ανταγωνιστικό ακόμη και αν είναι χαμηλότερης ποιότητας. Η συσκευασία αποτελεί το πιο αποτελεσματικό εργαλείο πωλήσεων και μάρκετινγκ καθώς  αυτή θα κερδίσει πρώτη τις εντυπώσεις του καταναλωτή.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το περίπου 70% των αγοραστικών αποφάσεων από τους καταναλωτές, λαμβάνονται «μπροστά στο ράφι».

Η Phoenix αναλαμβάνει να υλοποιήσει για σας καλαίσθητες συσκευασίες αφήνοντας τον καταναλωτή να έχει ξεκάθαρη οπτική εικόνα και επαφή με το προϊόν και κτίζοντας έτσι μία αγοραστική δύναμη.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΑΣ

Σχεδιάζουμε ετικέτες κρασιού, μελιού, λαδιού όπως και άλλων προϊόντων, τα οποία χαρακτηρίζονται από καλαισθησίας και αρμονία, βασιζόμενοι πάντα σε ένα έξυπνο concept. Ο μελετημένος θεματικός σχεδιασμός δίνει πνοή στην ετικέτα ζωντανεύοντας την ιστορία ή τον μύθο που κρύβεται πίσω από αυτήν!

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί η συσκευασία και η εικόνα που αποπνέει, στην επιλογή από κάποιο άλλο προϊόν του ανταγωνισμού, ακόμα και υποδεέστερης ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
image
https://www.phoenixda.com/wp-content/themes/blake/
https://www.phoenixda.com//
#edb32a
style1
paged
Φόρτωση άρθρων...
/var/www/vhosts/phoenixda.com/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.phoenixda.com/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off