ΕΤΑΙΡΙΚΗ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί την «εικόνα» μιας επιχείρησης, το εταιρικό της «πρόσωπο». Είναι επομένως πολύ σημαντικό να αντικατοπτρίζει το όραμα, τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και τους στρατηγικούς της στόχους.

Η δημιουργία μιας σωστής και ισχυρής εταιρικής ταυτότητας είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την επιτυχημένη πορεία μιας επιχείρησης.

ΓΙΑΤΙ

ΕΜΑΣ

Η Phoenix D.A. αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας βασιζόμενη στη φιλοσοφία και τους στόχους της κάθε επιχείρησης παρέχοντας λύσεις και ιδέες για την πλήρη έντυπη και ηλεκτρονική της ταυτότητα έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη της αναγνωρισημότητας της και την επιτυχία της.

Κυρίαρχο στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας είναι το λογότυπο. Μια ολοκληρωμένη όμως εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία όπως επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, μπλοκ σημειώσεων, folder, επιγραφές κτλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT
image
https://www.phoenixda.com/wp-content/themes/blake/
https://www.phoenixda.com//
#edb32a
style1
paged
Φόρτωση άρθρων...
/var/www/vhosts/phoenixda.com/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.phoenixda.com/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off