Σχεδιασμός
Εντύπου

Ο σχεδιασμός του διαφημιστικού εντύπου εξακολουθεί να αποτελεί ένα σημαντικό μέσο προβολής μιας επιχείρησης καθώς και των υπηρεσιών ή των προϊόντων της. Για να είναι αποτελεσματικό ένα διαφημιστικό έντυπο χρειάζεται να είναι κατανοητό και αισθητικά «άρτιο».

Είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια παραγωγής ( φωτογράφηση, δημιουργία, εκτύπωση ) καθώς όλα αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν από εμάς.

Σχεδιασμός

Εντύπου

Η Phoenix DA αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την επιμέλεια για τη δημιουργία των διαφημιστικών εντύπων μιας επιχείρησης προσφέροντας κορυφαίες σχεδιαστικές υπηρεσίες και φροντίζοντας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Προτείνει ιδέες , κάνει γραφιστική μελέτη, φροντίζει για το σωστό ύφος του κειμένου, ελέγχει όλα τα στάδια παραγωγής(φωτογράφηση, δημιουργία, εκτύπωση), δίνει έμφαση στην καινοτομία και εξασφαλίζει το τέλειο αποτέλεσμα.

Graphic Design

Design is our Passion

Η Phoenix D.A. αναλαμβάνει τη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας βασιζόμενη στη φιλοσοφία και τους στόχους της κάθε επιχείρησης παρέχοντας λύσεις και ιδέες για την πλήρη έντυπη και ηλεκτρονική της ταυτότητα έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη της αναγνωρισημότητας της και την επιτυχία της. Κυρίαρχο στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας είναι το λογότυπο. Μια ολοκληρωμένη όμως εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία όπως επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, μπλοκ σημειώσεων, folder, επιγραφές κτλ.

Θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Unique Design

  Προτείνουμε ιδέες, δίνουμε έμφαση στην καινοτομία και εξασφαλίζουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

  Unlimited Ideas

  Αμέτρητες & καινοτόμες ιδέες, νέες τεχνικές, εμπειρία, πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουμε!

  We set goals

  Μαζί θέτουμε στόχους και η ομάδα μας το πετυχαίνει. Για εμάς στόχος είναι οι σταθερές συνεργασίες και η εμπιστοσύνη των πελατών μας.