Μαρίζα Τσότσα

Marketing Director

Η Μαρίζα Τσότσα είναι απόφοιτη του Πανεπιστήμιου Πατρών, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στο Marketing. Η αγάπη της και ο ένθερμος ζήλος της για τον κλάδο του Marketing, σε συνδυασμό με τις άριστες επικοινωνιακές, οργανωτικές και διοικητικές της δεξιότητες, την οδήγησαν πολύ σύντομα στην κατοχή υψηλόβαθμων θέσεων σε διάφορες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, εμπλούτισε τη φαρέτρα της με γνώση και εμπειρίες σε διάφορα πεδία όπως οι πωλήσεις, η εκπαίδευση προσωπικού, η καθοδήγηση ομάδας για την επίτευξη υψηλών στόχων κ.α. Το πνεύμα αισιοδοξίας, το κέφι και ο δυναμισμός που την διέπουν, συνάδουν με το μότο της «sky is the limit» και έτσι αποφάσισε να κάνει το δικό της «start over» και να αφιερωθεί στη μεγάλη της αγάπη: το Marketing, και πιο συγκεκριμένα το Digital Marketing.

Στην Phoenix Digital Agency σχεδιάζει, οργανώνει και συμμετέχει με μεράκι τόσο στην πραγμάτωση των μακροπρόθεσμων στόχων της εταιρείας όσο και στην υλοποίηση των καθημερινών της δραστηριοτήτων. Όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο meeting με πελάτες ή όταν δεν σχεδιάζει νέα projects με την ομάδα της, τότε σίγουρα θα αναζητά το επόμενο ενδιαφέρον σεμινάριο ή συνέδριο που θα αφορά το Marketing και οπωσδήποτε θα θέλει να παρακολουθήσει. Για την ίδια, η εκπαίδευση είναι μια αέναη διαδικασία και αυτό είναι κάτι που την κρατά πάντα ενήμερη και συντονισμένη με τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής.