10 λόγοι για τους οποίους η επιχείρηση σας χρειάζεται ένα eshop

10 λόγοι για τους οποίους η επιχείρηση σας χρειάζεται ένα eshop

10 λόγοι για τους οποίους η επιχείρηση σας χρειάζεται ένα eshop

10 λόγοι για τους οποίους η επιχείρηση σας χρειάζεται ένα eshop 1000 768 admin

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το δικό σας e-shop;

Στην εποχή του Covid-19 είναι γεγονός ότι οι online αγορές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς το να πουλήσουμε κάτι ή να αγοράσουμε είναι πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ.

Πλέον όλοι μας χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές, τα tablet ακόμα και τα κινητά μας τηλέφωνα για να κάνουμε τις αγορές μας.  Εκτός όμως από αγορές, μπορούμε και να τρέξουμε τη δική μας επιχείρηση από την άνεση του σπιτιού μας!

Ως ιδιοκτήτης e-shop, μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες σας  σχετικά με την επιχείρησή σας, να προβάλλετε τα προϊόντα σας και να κάνετε online συναλλαγές.

Παρακάτω αναλύουμε 10 βασικούς λόγους για τους οποίους θα σας ωφελήσει να έχετε το δικό σας e-shop:

1. Παγκόσμια Αγορά
Έχοντας το δικό σας e-shop, θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε και να παρέχετε τα προϊόντα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

2. Ανοιχτά όλες τις ώρες
Οι πελάτες θα μπορούν με ευκολία όλο το 24ωρο να αγοράσουν ό, τι θέλουν και όταν το θέλουν. Το eshop λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα όπου είναι υποχρεωτική η ύπαρξη ωραρίου

3. Χαμηλό Κόστος διαφήμισης
Το κόστος προώθησης/διαφήμισης για ένα eshop είναι πολύ χαμηλότερο συγκριτικά με ένα φυσικό κατάστημα.

4. Υψηλότερο conversion rate
Οι επισκέπτες του e-shop είναι πιθανότερο να μετατραπούν σε πιθανούς αγοραστές από τη στιγμή που θα μπορούν να κάνουν αμέσως αγορές, χωρίς την αναμονή στο φυσικό κατάστημα.

5. Marketing μέσω Social Media και μηχανών αναζήτησης
Με ένα καλό SEO (βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης), ο ιστότοπός σας μπορεί να εμφανιστεί στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (πχ. Google). Επίσης, οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter, θα σας παρέχουν μια πλατφόρμα για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας μέσω αναθεωρήσεων και αξιολογήσεων, καθώς και την ενημέρωσή τους με τακτικές αναρτήσεις για τα προϊόντα και τις προσφορές σας. Κρατήστε τους πελάτες σας σε επαφές με διαγωνισμούς και public content για να έχετε ακόμα περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

6. Μεγάλο εύρος προϊόντων
Σε ένα eshop μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα επιθυμείτε χωρίς να υπάρχει ο περιορισμός του χώρου όπως σε ένα φυσικό κατάστημα κάτι που σας επιτρέπει μεγάλη ποικιλία που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των πελατών σας.

7. Λιγότερα λειτουργικά έξοδα
Είναι αναμφισβήτητα πολύ φθηνότερο και ευκολότερο να πουλάτε τα προϊόντα σας μέσω e-shop, καθώς δεν χρειάζεται να λαμβάνετε υπόψη τα υψηλά έξοδα ενοικίασης καταστημάτων, τα μέτρα ασφαλείας, τους λογαριασμούς και μια μεγάλη ομάδα προσωπικού. Αυτό με τη σειρά του θα επιτρέψει την πώληση των προϊόντων σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

8. Λιγότερο ρίσκο
Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αυξημένη κερδοφορία με μικρότερο κίνδυνο.

9. Εξατομίκευση
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας παρέχοντας μια εξατομικευμένη υπηρεσία, όπως παρακολούθηση παραγγελιών, επιβεβαιώσεις παράδοσης και συστάσεις προϊόντων βάσει του ιστορικού παραγγελιών τους.

10. Επιρροή
Σήμερα οι πιθανοί αγοραστές πηγαίνουν στο Διαδίκτυο για να κάνουν αγορές και να πάρουν αποφάσεις για το τι θέλουν να αγοράσουν και πού να το αγοράσουν. Η παρουσίαση των προϊόντων σας σε ένα e-shop θα αυξήσει την πιθανότητα πωλήσεων, καθώς θα δείξετε στους πελάτες σας γιατί το προϊόν σας είναι κατάλληλο για αυτούς.

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος τώρα θα σας προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι εκείνων που δεν έχουν ακόμη «αγκαλιάσει» τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε μια εποχή όπου οι πελάτες αναζητούν συνεχώς τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται, ειδικά που τώρα λόγω του Covid-19 τα φυσικά καταστήματα παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Στη Phoenix με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία ιστοσελίδων και e-shops  σας παρέχουμε πλήρη πακέτα κατασκευής – σχεδιασμού – προώθησης ενός eshop για να φτάσετε στην κορυφή.

Εκδόσεις Πρεβέντη

Λάρισα

My Thess

Λάρισα

Gnk Style

Αθήνα

White Cream

Λάρισα

Kabos

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλικός Καρπός

Λάρισα

Olvia Jewls

Λάρισα

Macrametina

Παλαμάς Καρδίτσας

Otakugate

Λάρισα

ETHAAK

Λάρισα

Two Little Travellers

Λάρισα

Neema

Λάρισα